top of page
Yoga + ljudresa
Yoga + ljudresa

mar, 09 jul

|

Hem till Gården

Yoga + ljudresa

Slow flow yoga + sound healing

Tickets are not on sale
See other events

Time & Location

1 more dates

09 jul 2024, 19:15 – 20:30

Hem till Gården, Slånbärsgatan 13, 722 23 Västerås

About the event

Välkommen till fem yogaklasser i lantlig miljö som inspireras av nyligen hämtad inspiration från min senaste vidareutbildning i Guatemala. Efter 9 år som yogalärare är jag fylld med ny energi och insikter som jag är så exalterad att få dela med er.  I harmoni med månens olika faser och astrologiska influenser, bjuder jag in dig att utforska och fördjupa din praktik.

Vi håller till på Hem till Gården i Västerås. Jag har ordnat med nya mattor så det enda du behöver ha med dig till den mysiga lokalen är dig själv. Gratis parkering finns precis utanför.

Med kristallskålar och flera andra instrument tar jag med er på en ljudresa. Dess frekvenser resonerar på en fysisk, mental, emotionell och på cellnivå. Verkar läkande och lugnande, samt öppnar upp kroppen och sinnet för kreativitet och inspiration. Skålarnas frekvenser kan ge dig en möjlighet att hitta ditt inre lugn på ett nytt sätt, hjälpa med avslappning och återhämtning och lugna nervsystemet och minska stress. Samt hjälpa kroppen att släppa på låsningar och få dig i djup meditation även om du aldrig mediterat förut.

Man behöver ingen tidigare erfarenhet, utan kom bara som du är och njut av skön rörelse och ljudresa för kropp och själ.

Skriv till mig om du behöver mer info ❤️

Share this event

bottom of page