top of page
Fullmåne-Yoga + Sound Healing
Fullmåne-Yoga + Sound Healing

jue, 23 may

|

Hem till Gården

Fullmåne-Yoga + Sound Healing

Öppna upp höfterna och släpp känslor och spänningar. Under fullmånen är energin på topp, och vi tar tillfället i akt att öppna upp höftområdet - ett säte för många känslor och spänningar. Genom en kombination av mjuka yogarörelser och sound healing låter vi energin flöda fritt genom kroppen.

Tickets are not on sale
See other events

Time & Location

23 may 2024, 19:15 – 20:30

Hem till Gården, Slånbärsgatan 13, 722 23 Västerås

About the event

Välkommen till fem yogaklasser i lantlig miljö som inspireras av nyligen hämtad inspiration från min senaste vidareutbildning i Guatemala. Efter 9 år som yogalärare är jag fylld med ny energi och insikter som jag är så exalterad att få dela med er.  I harmoni med månens olika faser och astrologiska influenser, bjuder jag in dig att utforska och fördjupa din praktik på ett nytt sätt.

Vi håller till på Hem till Gården i Västerås. Jag har ordnat med nya mattor så det enda du behöver ha med dig till den mysiga lokalen är dig själv. Gratis parkering finns precis utanför.

Med kristallskålar och flera andra instrument tar jag med er på en ljudresa. Dess frekvenser resonerar på en fysisk, mental, emotionell och på cellnivå. Verkar läkande och lugnande, samt öppnar upp kroppen och sinnet för kreativitet och inspiration. Skålarnas frekvenser kan ge dig en möjlighet att hitta ditt inre lugn på ett nytt sätt, hjälpa med avslappning och återhämtning och lugna nervsystemet och minska stress. Samt hjälpa kroppen att släppa på låsningar och få dig i djup meditation även om du aldrig mediterat förut.

Man behöver ingen tidigare erfarenhet, utan kom bara som du är och njut av skön rörelse och ljudresa för kropp och själ.

Skriv till mig om du behöver mer info ❤️

Fullmåne: Öppna upp höfterna och släpp känslor och spänningar Under fullmånen är energin på topp, och vi tar tillfället i akt att öppna upp höftområdet - ett säte för många känslor och spänningar. Genom en kombination av mjuka yogarörelser och sound healing låter vi energin flöda fritt genom kroppen, vilket frigör blockeringar och skapar utrymme för inre lugn och balans.

23/5 Fullmåne, vi jobbar med fullmånen genom att öppna upp höfter och släppa på känslor och spänningar.

30/5 Månen är i fiskarnas tecken och vi jobbar med intuitionen och drömmar.

3/6 Månen har precis landat i oxens tecken och vi fokuserar på självkärlek. 

10/6 Månen är i lejonets tecken och vi öppnar upp våra hjärtan och hittar elden i kroppen.

17/6 Venus har flyttat in i kräftans tecken och månen i skorpionen. Vi jobbar med att känna och lokalisera känslor i kroppen. 

Share this event

bottom of page